¨Ferie¨og egentrening

Vi har hatt tidenes korteste arbeidsperiode fra nytt år og til ny ¨ferie!

 Etter funderinger frem og tilbake, fant vi ut at vi ville stenge ned en periode, siden en nå kan samles maks 5 personer, og det blir anbefalt på det sterkeste at folk omgås så få personer som mulig. 

Vi var et øyeblikk litt usikre på hva vi skulle gjøre-siden anbefalingen var at alle,- (altså arbeidstagere/selvstendige)skulle forsøke å holde hjulene i gang- men at folk(kundene) burde holde seg hjemme.  Etter å ha rådført oss med et par innfødte, landet vi på nedstenging frem til 17 januar. 

Vi  får se om vi kan komme på noe kreativt om restriksjonene fortsetter. 

Jeg må innrømme at jeg hang litt med hodet i dag tidlig, men etter å ha snakket strengt til meg selv et par ganger,- så var det slutt på å være selvsentrert. 

Vi som er så heldige å ha treningsområder rett utenfor døren, får heller bruke tiden på å trene hund:) 

I dag hadde jeg fokus på tegn, og kjørte en øvelse som vi ikke har gjort på lenge. 

Jeg startet i midten av et  tenkt kryss, gikk fri ved fot 30 meter, la ned en dummy, gikk fri ved fot tilbake til midten, så ut på neste side av krysset , og fortsatte videre rundt til jeg hadde lagt ut dummy på alle 4 punktene. 

Det neste var da å gå FVF halvveis ut til den første dummyen sette henne med ryggen til dummien,og gå tilbake til midten.  Deretter sendte jeg henne bakover og hentet apporten. så gjentok jeg til alle var inne.

I første runde brukte jeg både håndtegn og ord,- men i neste brukte jeg bare ord.

Jeg har alltid fokus på at Veide ikke skal gå på bevegelse, men vente til jeg sier hun skal starte.

Jeg prøver å variere tiden jeg står stille etter at jeg har vendt meg rundt og hunden sitter og venter på tegnet om  å få hente. Hun skal ha fokus mot meg, og ikke sitte halvveis snudd eller kikke bakover.  Det var et par ganger der hun flakket med blikket og snudde hodet bakover, men stort sett holdt hun fokus på meg.

Vi fortsetter i morgen.Om det går fint, skal jeg forsøke å kaste ut igjen den vi henter inn, så blir det en ekstra utfordring. 

Kanskje jeg skal få Trond til å filme meg ,så kan jeg se om jeg gjør det jeg tror jeg gjør 🙂

Om Trond er med, så får jeg nok beskjed. Han er flink til å se detaljer, og om han i tillegg kan legge frem håndfaste bevis  i en film, så blir det enda tydeligere hva jeg skal rette. He he

¨Det er itjnå som kjem tå seg sjøl!¨