Våre instruktører

Image

Jeg heter Trond  og har hatt retrievere siden -86.

Jeg startet med Golden av utstillingstypen, et par av disse ble NJCH.

Gikk etterhvert over til labrador av jakttypen, og har har oppnådd gode resultater med flere av disse.

Med Searover Kits Dog vant jeg bla annet det svenske og det norske mesterskapet + den danske eliteprøven, unghundsderby i Sverige og unghundsmesterskapet i Norge.

Min neste konkurransehund var Huntingmate Femmes Barn fra eget oppdrett. Han ble unghundmester i 2014,  ble Norsk og Svensk  jaktchampion,- fått CK / Cert på A-prøver i Danmark og Sverige og ble nr 2 på det svenske mesterskapet i 2017.

I 2018 fikk vi Cert + reserve CACIT på internasjonal prøve i Danmark, og vi avsluttet året med å vinne den danske eliteprøven.

Barn måtte vi dessverre avlive i august 2019.

Jeg overtok da Huntingmate Brasses Fivel, som egentlig er Aases hund. Han ble Norsk jaktchampion. I 2022 avsluttet han sin prøvekarriere med å bli Norsk Veteranmester . Nå er han opphøyd til å være apportør på jakter, noe han trives utmerket med 🙂

Nå har jeg Huntingmate Duger, som er født i mai- 21 som jeg så vidt har startet med på reisen som min konkurransehund. Hun er datter av Dog, og vi har store forhåpninger til henne i tiden fremover.

Jeg liker å trene og konkurrere med hund, men har også stor glede av å se på gode hunder i arbeid.

Vi har for tiden 4 labradorer som vi trener og konkurrerer med. 
I tillegg til Labradorene har vi en springer spaniel.

Kennelnavnet Huntingmate beskriver i stor grad vår treningsfilosofi.

Siden 2016 har jeg holdt jaktkurs for retrievere på heltid,- og har hatt oppdrag i både Sverige, Danmark, Island og Norge.

I 2018 flyttet vi til Herning i Danmark . Her bor vi på en eiendom som er tilrettelagt for kurs og trening av retrievere. Vi har 8 rom til utleie, og  vi holder trening/ kurs for grupper og enkeltpersoner. Etter at vi flyttet hit, er vi så heldige at vi har fått mulighet til å være med på jakter på flere steder.  Det setter vi stor pris på,  fint å kunne bruke våre hunder til det de er laget for.  Vi føler at vi på mange måter lever et  drømmeiiv der vi kan omgås utrolig mange fine folk, se mange gode hunder i arbeid, og gå på jakt.

Image