Julefri og planer for 2021

Det gode med mange dager i karantene, både i Norge og Danmark, er at en får tid til å sette seg ned å planlegge 🙂

Det er litt vanskelig å legge planer fremover selvsagt,- pga coronasituasjonen, men vi velger å være optimister.

Vi fortsetter våre holdtreninger på tirsdager + onsdager, og planlegger også valp- unghundhold som vi har fått mange forespørsler om.

Det er allerede to grupper som går på mandager, men det er tydelig et behov for flere.

Våre temakurs i handling går også sin gang, og det er veldig fint å følge disse gruppene over tid. Vi tenker at vi skal sette opp trinn 2 , så hund og fører får nye mål, og vi videreutvikler ekvipasjene ytterligere.

De har stor fremgang, og det er veldig inspirerende å være instruktør for hundeførere som liker å nerde i detaljer.

Vi har satt opp noen weekendkurs , men sånn som situasjonen er nå, ser det ut til at vi må flytte de til våren.  Vi har allerede avlyst og flyttet  noen grupper,- men det spørs om vi ikke må sende mail til flere … Kjedelig, -men en begynner å venne seg til at det eneste som er sikkert er at det er usikkert hva en kan gjøre fremover.

Vi følger spent med på smitteutvikling og restriksjoner i både Danmark, Norge og Sverige, og håpet er at situasjonen vil bedre seg i takt med at folk blir vaksinert. 

Våren og sommeren blir hektisk om det våre ønsker blir oppfylt.

  • I  begynnelsen av mai er planen at vi skal til Island og holde kurs for en privat gruppe.
  • Deretter skal vi til Ljusdal i Sverige til våre gode venner Grethe og Göran for å holde kurs i ca 2 uker for ulike grupper. 
  • Vi planlegger sommercamp her i Jylland fra 5-11 juli, og i tillegg til Trond, skal Per Lier være intstuktør .Det blir en liten hyggelig camp hvor vi kjører 4 ulike grupper: unghund,nybegynner, mot åpenklasse og åpen mot elite/vinderklasse. Vi trener både hjemme hos oss på Vildkildegaard og i Fjelster naturområde. Ganske snart er det klart for påmelding!         
  • Sist men absolutt ikke minst viktig,- så planlegger vi å ha 3 valpekull i sommer!  Vi skal ha kullene i Norge, så Aase kommer til å være lenge borte om alt går som det skal. Det blir et nytt innlegg om valpeplanene og hvilke kombinasjoner vi skal ha:)

                          Godt nytt år til dere alle!