Vi har for tiden 5 hunder som bor hjemme hos oss, 4 labradorer og 1 springer spaniel.

Huntingmate Brasses Fivel,f 2014 trenes nå av Trond. De konkurrerer i vinderklasse på B-prøver.

Spjellerup Aske af Ask er født i 2017. Han er ikke startet enda, men vi regner med å starte han våren 2020 .

Springeren Fågeljägarens Gannet (Kratt) er født i 2019, Han trenes for jakt, og vi gleder oss til å se hvordan han vil fungere når vi kommer ut om et års tid.

Vi har et lite oppdrett av labrador av jaktlinjer. For tiden har vi 2 tisper hjemme, og 2 på for.

Searover Copy Dainy (Annie) er 4 år, og  har stilt 3 ganger i AK, med 1 * 3 pr og 2 * 1pr. Hun er dermed kvalifisert for eliteklasse. Annie har nå fått sitt 2. kull. Denne gangen med Carmals Lone Ranger (Jansson) som Thrine-Lise L Tryterud eier.

 Jansson er 2 år og kvalifisert for eliteklasse. I dette kullet ble det  6 valper, 4 tisper og 2 hanner. Alle er reservert, og vi er så heldige at vi har bare erfarne hundeførere på valpelista. Vi gleder oss til hyggelig samvær og fine treninger med denne gjengen.

 I 2017  hadde hun et kull med Michnos Friend Chandler Bing, ( 8 hanner og 1 tispe) og flere av valpene fra kullet har stilt på jaktprøver. 

3 av de er kvalifisert for eliteklasse, og de virker veldig lovende. De er  helt spontane på vilt, og de bruker nesa godt i søk. 

De som ¨bare¨er familiemedlemmer har vi også fått  veldig gode tilbakemeldinger på. Snille, trygge og kloke 🙂 

Foruten Annie så har vi Fågelfinnarens SIgun(Veide). Hun er født desember 2017, så hun bli 2 år til jul. Hun er stilt en  gang i BK og fikk en 1 premie.  

Vi planlegger å stille henne i AK i løpet av 2020, og tenker også å ha et kull på henne neste høst om alt går etter planen.