Vi har et lite oppdrett av labrador av jaktlinjer. For tiden har vi 2 tisper hjemme, og 2 på for.Searover Copy Dainy (Annie) er født i 2015, og  har stilt 3 ganger i AK, med 1 * 3 pr og 2 * 1pr. Hun er dermed kvalifisert for eliteklasse. Annie fikk sitt 2. kull.høsten-2019 Far til kullet var Carmals Lone Ranger.

 I 2017  hadde hun et kull med Michnos Friend Chandler Bing, ( 8 hanner og 1 tispe) og flere av valpene fra kullet har stilt på jaktprøver. 

3 av de er kvalifisert for eliteklasse, og de virker veldig lovende. De er  helt spontane på vilt, og de bruker nesa godt i søk. 

De som ¨bare¨er familiemedlemmer har vi også fått  veldig gode tilbakemeldinger på. Snille, trygge og kloke 🙂 

Foruten Annie så har vi Fågelfinnarens SIgun(Veide). Hun er født desember 2017, så hun bli 2 år til jul. Hun er stilt en  gang i BK og fikk en 1 premie.  

Vi planlegger å stille henne i AK i løpet av 2020, og tenker også å ha et kull på henne i 2020.

Vi planlegger også et kull på Annie høsten 2020 og om alt går etter planen blir hun inseminert med Searover Kits Dog . Trond vant den danske eliteprøven i 2011  med Dog , og i 2018 vant han igjen med Huntingmate Femmes Barn som var barnebarn til Dog .Dog var en sterk hund med stor arbeidslyst, så vi forventer hunder med stor kapasitet som er gode viltfinnere.