Våre tjenester

Enetime

Enetime

Om du ikke har mulighet til å følge våre kurs, eller om du har lyst til å trene på noe spesifikk med bare deg og instruktøren til stede? Da kan du benytte deg av dette tilbudet. Ta kontakt med Trond for å finne et passende tidspunkt.
Kurs

Kurs

Vi holder jaktkurs for retrievere på alle nivåer, alt fra valpetrening til trening for A-prøver. Har du et ønske om kurs som ikke står på planen, så ta kontakt!
Privat treningsgruppe

Privat treningsgruppe

Ønsker du å komme med din egen gruppe for trening? Vi har flere private grupper som kommer til trening. Noen kommer for et par timer en gang pr. uke, andre kommer en hel dag. Dette kan bestemmes fra gang til gang. Ta kontakt for nærmere informasjon!

Weekenkurs/Kenneltreff

Weekenkurs/Kenneltreff

Ønsker du å holde kenneltreff eller treningssamling uten å stå for opplegg og mat selv? Da kan dette tilbudet være noe for deg! Vi kan tilby trening på alle nivåer, og dere kan bo, spise, trene og ha hyggelige kvelder sammen i peisestuen. Om du tar med en gruppe til oss på minimum 7 personer inkludert deg selv,- vil du som står som arrangør gå gratis. Du sender bare en liste med antall personer, nivå og navn på deltagerne, så sender vi en samlefaktura til deg som har bestilt treningen. Prisen er 2600 pr person og inkluderer 2 treningsdager, mat, drikke og overnatting 2 netter.
Leie av instruktør

Leie av instruktør

Ønsker du å booke en instruktør for noen timer, en dag eller en weekend? Er dere en vennegjeng som trener sammen,- eller du har lyst til å arrangere et kurs i ditt nærmiljø kan du booke en av våre instruktører. Dere kan også komme hjem til oss om dere har lyst til å trene i nytt terreng. Ta kontakt så finner vi et opplegg som passer dere!
Bed & Kitchen

Bed & Kitchen

Vi leier ut rom til deg som er på gjennomreise. Du må gjerne ha hunden med på rommet, men den må ikke komme opp i senger/møbler selv om du har med eget sengetøy/teppe. Du har også tilgang til kjøkken med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Prisen er 500 DKK pr natt. Ta kontakt på mail for ledig kapasitet.