Valpene er snart 8 uker,- hvor ble tiden av?

Denne helga flytter valpene til sine nye hjem. Tiden har gått fort,- og det er fascinerende å følge den raske utviklingen. Nå er de små hunder med hjerne, som oppfatter det som skjer rundt de. De har funnet ut hva plystring/fløytelyden for innkalling betyr(MAT) og de har har lært seg veien til og fra hundremeterskogen 🙂 De to -tre siste ukene har vi brukt mye tid på at de skal utforske verden utenfor hundegården.

Vi har tatt de med på kjøreturer, gått i terrenget, hilst på etpar snille hunder, forskjellige folk, blitt utsatt for skramling og bråk. Vi har trent på håndtering og de har trent på å bli trent. Nå starter de på veien til å bli en fin jakthund,- og vi gleder oss til å følge kullet. Alle valpene skal til hundevante folk som trener for jakt/apportering jaktprøver så dette blir kjempemoro! Vi skal ha valpetreff hos oss på Vildkildegaard i februar,- så da får vi heldigvis se gjengen igjen.

Masse lykke til med valpene!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *